Een goede schrijnwerker regio Hulshout of omstreken nodig?

Misschien plant u een nieuwbouwproject in de nabije toekomst en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schrijnwerker? Misschien bevindt u zich in renovatiewerken of plant u herstellingen in uw woonst?

Heeft u een nieuwe trap, binnendeureninbouwkasten, dressing op maat, meubel of tv-wand op maat, omkastinglaminaat leggen, parket leggen, houten terras aanleggencarport op maat, houten terrasoverkapping, bijgebouw, aanbouw of tuinhuis nodig op maat? Of bent u op zoek naar een dakconstructie op maat van uw plan? Dan bent u bij Bart Verstrepen aan het juiste adres. Wij doen alle soorten binnen- en buitenschrijnwerk.

Plan je renovatiewerken of dakwerken? Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn! U heeft het voordeel van samen te werken met 1 aannemer.

Binnen- en buitenschrijnwerk

Wij verzorgen alle mogelijke schrijnwerken, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Binnen- en buitenschrijnwerken vormen onze passie en dat uit zich dan ook in kwalitatief werk, feilloos uitgevoerd tot in de kleinste details.

Ramen en deuren, verandabouw & vliegenramen

U kan ook op ons rekenen als het aankomt op ramen en deuren, vliegenramen en verandabouw op maat:

  1. Aluminium
  2. PVC
  3. Hout

Alle RAL kleuren mogelijk.

carport op maatAfwerking

De afwerking van uw woonst, van uw interieur, is voor u van groot belang. U zal er immer dag in dag uit vertoeven en een inrichting, die volledig aansluit bij uw behoeften en wensen, alsook aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Bij ons kunt u terecht voor schrijnwerken in diverse materialen. Zowel natuurlijke materialen als hout als industriële materialen als metaal zijn mogelijk! Op deze manier creëren we de sfeer die u wenst en voelt u zich weldra volledig thuis in uw nieuwe woning.

Bovendien gaan we enkel en alleen voor puur maatwerk. Uw voordeel? U kunt uw ruimte optimaal benutten, hoe groot of klein deze ook moge zijn. Schuine daken, scheve muren, moeilijke hoeken: geen uitdaging gaan we uit de weg en we bieden, dankzij onze jarenlange ervaring, een oplossing voor al uw vragen. Een totaalpakket, waarbij u van begin tot einde wordt begeleid bij uw keuze, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Vragen?
Afspraak maken?