Een goede schrijnwerker regio Hulshout of omstreken nodig?

Misschien plant u een nieuwbouwproject in de nabije toekomst en bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige schrijnwerker? Misschien bevindt u zich in renovatiewerken of plant u herstellingen in uw woonst?

Heeft u een nieuwe trap, binnendeureninbouwkasten, dressing op maat, meubel of tv-wand op maat, omkastinglaminaat leggen, parket leggen, houten terras aanleggencarport op maat, houten terrasoverkapping, bijgebouw, aanbouw of tuinhuis nodig op maat? Of bent u op zoek naar een dakconstructie op maat van uw plan? Dan bent u bij Bart Verstrepen aan het juiste adres. Wij doen alle soorten binnen- en buitenschrijnwerk.

Plan je renovatiewerken of dakwerken? Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn! U heeft het voordeel van samen te werken met 1 aannemer.

Binnen- en buitenschrijnwerk

Wij verzorgen alle mogelijke schrijnwerken, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Binnen- en buitenschrijnwerken vormen onze passie en dat uit zich dan ook in kwalitatief werk, feilloos uitgevoerd tot in de kleinste details.

carport op maatAfwerking

De afwerking van uw woonst, van uw interieur, is voor u van groot belang. U zal er immer dag in dag uit vertoeven en een inrichting, die volledig aansluit bij uw behoeften en wensen, alsook aan uw persoonlijke stijl en smaak.

Bij ons kunt u terecht voor schrijnwerken in diverse materialen. Zowel natuurlijke materialen als hout als industriële materialen als metaal zijn mogelijk! Op deze manier creëren we de sfeer die u wenst en voelt u zich weldra volledig thuis in uw nieuwe woning.

Bovendien gaan we enkel en alleen voor puur maatwerk. Uw voordeel? U kunt uw ruimte optimaal benutten, hoe groot of klein deze ook moge zijn. Schuine daken, scheve muren, moeilijke hoeken: geen uitdaging gaan we uit de weg en we bieden, dankzij onze jarenlange ervaring, een oplossing voor al uw vragen. Een totaalpakket, waarbij u van begin tot einde wordt begeleid bij uw keuze, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Vragen?
Afspraak maken?