Dakisolatie Beerzel

Op zoek naar een partner voor uw dakisolatie, zolderisolatie of een zolderrenovatie in Beerzel? Zoek dan niet langer verder, want aannemer Bart Verstrepen is dé specialist in Beerzel & omstreken voor het isoleren & renoveren van uw dak en zolder.

En niet alleen voor dakisolatie, zolderisolatie of een zolderrenovatie kan u bij hem terecht, maar ook voor diverse schrijnwerken, timmerwerken, karweiwerken & dakwerken.

Uw dak isoleren? Isolatie zolder? Renovatie van uw zolder? U kan altijd bij ons terecht.

Interesse in dakisolatie of zolderisolatie? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak in Beerzel.

Dakisolatie, zolderisolatie & zolderrenovatie

Via uw dak verliest uw woning het meeste van haar warmte. Het is dan ook niet voor niets dat dakisolatie één van de meest efficiënte ingrepen is. Ook de overheid weet dit en daarom krijgt u in veel gevallen recht op dakisolatie premies.

Deze premies gelden niet alleen voor dakisolatie, maar ook voor zolderisolatie. Door deze premies zijn dakisolatie en zolderisolatie zeer aantrekkelijk omdat u zeer snel rendement haalt. Zowel in uw woning als in uw portefeuille. Een van de voorwaarden voor deze premies is dat u uw dakisolatie geplaatst wordt door een erkend aannemer. Uiteraard kan u hiervoor dus bij ons terecht.

Naast het isoleren van daken of zolder kan u bij ons ook terecht voor een complete zolderrenovatie. Wilt u uw zolder afwerken? Wilt u een nieuwe indeling voor uw hobby of wilt u een bureauruimte maken? Het kan allemaal. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak voor uw zolder of dak te isoleren of renoveren.


Bent u op zoek naar een goede aannemer regio Beerzel voor uw dakisolatie, zolderisolatie of zolderrenovatie?